FxPro kunngjør sponsorstøtte til AS Monaco FC

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende global megler i FX og CFDer, annonserer i dag at den har avtalt en avtale om å være den offisielle partneren til en av Europas mest prestisjefylte fotballklubber.

FxPro har nylig inngått avtaler med AS Monaco FC, via Monaco Sportcom sitt markedsføringsbyrå, som offisiell partner til slutten av 2011/2012 sesongen. FxPros merkevarebygging vil bli vist på lagskjorten og rundt klubbens historiske Stade Louis II-stadion.

AS Monaco basert i Fontvieille, et distrikt i Fyrstendømmet Monaco ble grunnlagt i 1924 og spiller for øyeblikket i Ligue 1, den beste franske fotballigaen. Det er Monacos eneste profesjonelle fotballklubb, og har vunnet sju ligatitler og fem Coupe de France-troféer - og konkurrerer også jevnlig i europeisk fotball og har vært på andreplass i både UEFA Cup Winners Cup og UEFA Champions League i henholdsvis 1992 og 2004.

Denis Sukhotin, grunnlegger av FxPro kommenterte:

"FxPro er forpliktet til å utvikle styrken til vårt merke gjennom sponsorstøtte. Vi er glade for å være samarbeide med et prestisjefylt og høyt profilert team som AS Monaco FC, som deler vår lidenskap for fortreffelighet og suksess. FxPro utvider sin profil på nøkkelmarkeder, slik at valget av et populært og historisk team i et av verdens rikeste steder er et naturlig valg for fremtidens ambisjoner for virksomheten. "
Etienne Franzi, president for AS Monaco FC sa: "Jeg er glad for å ønske FxPro velkommen til Monaco og å kunngjøre deres støtte til teamet vårt. Det er alltid en anledning til feiring når du har mulighet til å jobbe med et merke som deler din forpliktelse og visjon for suksess. FxPro har allerede en global tilstedeværelse, og samarbeid med vår fotballklubb vil ta dette enda lenger. "

Nathalie Abela-Aubery, leder av Monaco Sportcom (lederne av markedsrettighetene til AS Monaco FC) la til: "Vi er veldig glade for å ha bekreftet ankomst av FxPro som en av de offisielle sponsorene til AS Monaco FC. Dette dynamiske og utviklende partnerskapet er en del av fornyelsen av klubbenes sportsambisjoner. '

FxPro har kontorer i Nice, London, Madrid, Wien, Moskva og Kypros. Lær mer

"
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger