FxPro Annonserer andre skjortesponsorering: Fulham FC

FxPro, en ledende global megler i FX og CFDer, signalerer i dag deres strategiske hensikt ved å bekrefte at de vil sponse et engelsk fotballag i Premier League i både London og Birmingham.

FxPro har nylig signert avtaler som hovedskjortesponsor for både Fulham Football Club i London og Aston Villa Football Club i Birmingham.

Fulham FC Hovedsponsor

Alistair Mackintosh, administrerende direktør i Fulham Football Club kommenterte:

"Jeg er glad for å ønske FxPro velkommen til Fulham i en periode med slik suksess og optimisme på og utenfor banen. Det er alltid en anledning til feiring når du har mulighet til å jobbe med et merke som deler din forpliktelse og visjon for suksess. FxPro har allerede global tilstedeværelse, og vil samarbeide med en fotballklubb i Premier League, noe som vil styrke dette ytterligere. Klart dette har flere fordeler for Fulhams globale rekkevidde, og etter den europeiske suksessen i forrige sesong og anerkjennelsen klubben mottok over hele verden, er det noe vi er svært begeistret over. "

Hovedsponsor Aston Villa FC

Paul Faulkner, administrerende direktør i Aston Villa Football Club kommenterte:

"Vi er svært fornøyd og glade for å inngå dette nye partnerskapet med FxPro. Det gjenspeiler vår fortsatte vekst som en klubb etter en sesong der vi avsluttet på sjette plass i Premier League for tredje år på rad mens vi to ganger kom til Wembley - som konkurrerer i Carling Cup-finalen og FA Cup-semifinalen. På samme måte er vi glade for å bekrefte at Acorns vil være vår offisielle veldedighetspartner, og møter med både FxPro og Acorns har allerede skapt et nær arbeidsallianse mellom dem. "

FxPro er forpliktet til å utvide sin profil på viktige markeder, derfor var valget av populære og godt støttede lag i Storbritannias to mest befolkede og økonomisk sterke byer, et naturlig valg som støtter fremtidens ambisjoner for virksomheten.

Denis Sukhotin, direktør for FxPro kommenterte:

"FxPro er forpliktet til å utvikle styrken til vårt merke gjennom sponsorering. Å være hovedsponsor for to legendariske fotballag i to store byer, er vår måte å dele suksess med kunder og vise støtte til fans. Det vil også være til nytte for lagene da vi gjør mer veldedige aktiviteter i samfunnet og rundt om i verden. Premier League er verdens mest populære og mest etterspurte sportslige liga med et estimert verdensomspennende følge på over en milliard mennesker i 202 land, slik at evnen til å øke vår merkevarekjennelse på denne måten er betydelig.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger