info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro Annonserer andre skjortesponsorering: Fulham FC

FxPro, en ledende global megler i FX og CFDer, signalerer i dag deres strategiske hensikt ved å bekrefte at de vil sponse et engelsk fotballag i Premier League i både London og Birmingham.

FxPro har nylig signert avtaler som hovedskjortesponsor for både Fulham Football Club i London og Aston Villa Football Club i Birmingham.

Fulham FC Hovedsponsor

Alistair Mackintosh, administrerende direktør i Fulham Football Club kommenterte:

"Jeg er glad for å ønske FxPro velkommen til Fulham i en periode med slik suksess og optimisme på og utenfor banen. Det er alltid en anledning til feiring når du har mulighet til å jobbe med et merke som deler din forpliktelse og visjon for suksess. FxPro har allerede global tilstedeværelse, og vil samarbeide med en fotballklubb i Premier League, noe som vil styrke dette ytterligere. Klart dette har flere fordeler for Fulhams globale rekkevidde, og etter den europeiske suksessen i forrige sesong og anerkjennelsen klubben mottok over hele verden, er det noe vi er svært begeistret over. "

Hovedsponsor Aston Villa FC

Paul Faulkner, administrerende direktør i Aston Villa Football Club kommenterte:

"Vi er svært fornøyd og glade for å inngå dette nye partnerskapet med FxPro. Det gjenspeiler vår fortsatte vekst som en klubb etter en sesong der vi avsluttet på sjette plass i Premier League for tredje år på rad mens vi to ganger kom til Wembley - som konkurrerer i Carling Cup-finalen og FA Cup-semifinalen. På samme måte er vi glade for å bekrefte at Acorns vil være vår offisielle veldedighetspartner, og møter med både FxPro og Acorns har allerede skapt et nær arbeidsallianse mellom dem. "

FxPro er forpliktet til å utvide sin profil på viktige markeder, derfor var valget av populære og godt støttede lag i Storbritannias to mest befolkede og økonomisk sterke byer, et naturlig valg som støtter fremtidens ambisjoner for virksomheten.

Denis Sukhotin, direktør for FxPro kommenterte:

"FxPro er forpliktet til å utvikle styrken til vårt merke gjennom sponsorering. Å være hovedsponsor for to legendariske fotballag i to store byer, er vår måte å dele suksess med kunder og vise støtte til fans. Det vil også være til nytte for lagene da vi gjør mer veldedige aktiviteter i samfunnet og rundt om i verden. Premier League er verdens mest populære og mest etterspurte sportslige liga med et estimert verdensomspennende følge på over en milliard mennesker i 202 land, slik at evnen til å øke vår merkevarekjennelse på denne måten er betydelig.
Tilbake til alle pressemeldinger
Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960