info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro kunngjør rekordhøyt antall handler utført daglig

4. februar 2015, London. Etter en svært travel start på det nye året, både når det gjelder nye kunder og handelsaktivitet, annonserer FxPro Group at de har slått alle rekorder for handler utført, så vel som det høyeste volumet på en dag.

 

Selskapets tidligere rekord var 124 788 handler. Den 3. februar 2015 knuste selskapet denne rekorden og utførte 199 397 handler innen 24 timer, en økning på 59,8% fra forrige rekord.

 

Daghandelen så også at selskapet fikk en ny rekord for høyt volum, med en 13,8% økning på forrige rekord.

 

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, hadde følgende å si:

 
"Dette er ekstremt oppmuntrende tall, spesielt siden våre tidligere høye rekorder ble gjort under ekte boomperioder for bransjen. Vi investerer sterkt i vår teknologi, slik at vi kan utføre et så høyt antall ordrer sømløst. Det er selvsagt noe som ikke ville være mulig uten våre kunder, så jeg vil også takke dem for å velge oss. Jeg tror det viser at handelsmenn over hele verden anerkjenner at FxPro er en megler som står hos sine kunder og respekterer sine forpliktelser. "
Tilbake til alle pressemeldinger
Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960