info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro kunngjør rekordhøyt antall handler utført daglig

4. februar 2015, London. Etter en svært travel start på det nye året, både når det gjelder nye kunder og handelsaktivitet, annonserer FxPro Group at de har slått alle rekorder for handler utført, så vel som det høyeste volumet på en dag.

 

Selskapets tidligere rekord var 124 788 handler. Den 3. februar 2015 knuste selskapet denne rekorden og utførte 199 397 handler innen 24 timer, en økning på 59,8% fra forrige rekord.

 

Daghandelen så også at selskapet fikk en ny rekord for høyt volum, med en 13,8% økning på forrige rekord.

 

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, hadde følgende å si:

 
"Dette er ekstremt oppmuntrende tall, spesielt siden våre tidligere høye rekorder ble gjort under ekte boomperioder for bransjen. Vi investerer sterkt i vår teknologi, slik at vi kan utføre et så høyt antall ordrer sømløst. Det er selvsagt noe som ikke ville være mulig uten våre kunder, så jeg vil også takke dem for å velge oss. Jeg tror det viser at handelsmenn over hele verden anerkjenner at FxPro er en megler som står hos sine kunder og respekterer sine forpliktelser. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger