info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro kunngjør Q4 og utførelsesstatistikk ved årsskiftet for 2016

18. januar 2017, London. FxPro er glade for å kunngjøre nøkkel execution-statistikker for månedene oktober, november og desember, samt utgangen av slutten av året for 2016, og bekrefter sitt engasjement for åpenhet og rettferdig handel.

Resultatene fra 4. kvartal viser at over 25% av ordrene ble utført med positiv slippage, til tross for økt volatilitet på grunn av store markedshendelser i kvartalet. I tillegg ble over 50% av ordrene fylt ved quote, en betydelig økning i løpet av 3. kvartal. Slippage-prosentene for kvartalet var som følger:

 • Positiv=25,24%
 • Ved quote=51,32%
 • Negativ=23,44%

Re-quote-prosentene for fjerde kvartal var som følger:

 • Re-quotes=4,30%
 • Positiv=2,32%
 • Negativ=1,98%

Utførelsesstatistikken på slutten av året viser igjen FxPros forpliktelse til å slippage-symmetri og betydningen vi legger på å sikre kvaliteten på utførelsen av handel som vi tilbyr til våre kunder. Slippage-prosentene for 2016 nådde følgende nivåer:

 • Positiv=37,43%
 • Ved quote=39,11%
 • Negativ=23,46%

Re-quote-prosentene for 2016 var som følger:

 • Re-quotes=5,19%
 • Positiv=2,44%
 • Negativ=2,75%

2016 viste seg å være et utfordrende år for finansmarkedene. FxPro var imidlertid forpliktet til å gi sine kunder det beste handelsmiljøet, selv under de mest volatile forholdene, samtidig som vi oppgraderte vår tradingteknologi for å opprettholde vår høye kvalitet på ordreutførelse.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Vår årsskiftestatistikk for 2016 vitner om kvaliteten og påliteligheten til vår ordreutførelsesteknologi. Vårt mål har alltid vært å gi våre kunder feilfri service, og det er gledelig å se at vi var i stand til å opprettholde lovende tall og konsistens i slippage-symmetri, til tross for den betydelige økningen i markedsvolatilitet opplevd gjennom året. "
Tilbake til alle pressemeldinger
Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960