info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro kunngjør Q3 execution-statistikk

29. oktober 2015, London. Tidligere i år tok den nettbaserte megleren FxPro initiativ til å publisere kvartalsstatistikk om tjenestestandardene. Beslutningen ble gjort for å øke åpenheten i valutamarkedet og oppmuntre flere næringsdrivende til å være like åpne om deres virksomhet. I dag er FxPro glade for å kunngjøre sine slippage- og execution-prosenter for månedene juli, august og september 2015.

FxPros Q3-slippage-statistikk er som følger:

  • Positiv=43,4%
  • Ved quote=39,6%
  • Negativ=17,0%

Gjenta prosentandeler for samme periode:

  • Re-quote=4,5%
  • Positiv=2,8%
  • Negativ=1,7%

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Vår execution-statistikk er veldig oppmuntrende. Selv om det var økt volatilitet i markedet i løpet av tredje kvartal 2015, har vi klart å registrere disse lovende tallene som avslører slippage-symmetri og vitner om våre avanserte execution- og ordrerelaterte teknologier. Det er fortsatt vårt mål å fortsette å gi våre kunder feilfri service og utførelse, selv i de mest volatile markedsforholdene. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger