info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro kunngjør Q3 2016 utførelsesstatistikk

20. oktober 2016, London. Den online megleren FxPro er glade for å kunngjøre sentrale utførelsesstatistikker registrert i løpet av juli, august og september 2016, og hedre sin forpliktelse til å avsløre disse beregninger kvartalsvis.

For ytterligere et kvartal gjenspeiler registrert ordreutførelsesdata FxPros løpende fokus på slippagesymmetri, med Q3-resultater på nivå med de som ble observert i forrige kvartal, og positive slippage-prosenter viste seg å være konsekvent høye. I løpet av denne tre-månedersperioden nådde slippageprosentene følgende nivåer:

  • Positiv=36,23%
  • Ved quote=35,96%
  • Negativ=27,81%

Prosentandeler for 3. kvartal var som følger:

  • Re-quote=4,26%
  • Positiv=1,99%
  • Negativ=2,27%

FxPro utfører klientordrer med no-dealing-desk-intervention og fortsetter å sette høyere standarder over hele bransjen, og har nylig mottatt "Best FX Execution, Global" -prisen ved 2016 CFI.co Awards. Samtidig er FxPro fortsatt fokusert på å gi kunder kontinuerlig forbedrede handelsvilkår, oppgradere sine tjenester ved å introdusere flere handelsinstrumenter og tilleggsprodukter og verktøy.

Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960