info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 74.02% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77.37% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro kunngjør Q3 2016 utførelsesstatistikk

20. oktober 2016, London. Den online megleren FxPro er glade for å kunngjøre sentrale utførelsesstatistikker registrert i løpet av juli, august og september 2016, og hedre sin forpliktelse til å avsløre disse beregninger kvartalsvis.

For ytterligere et kvartal gjenspeiler registrert ordreutførelsesdata FxPros løpende fokus på slippagesymmetri, med Q3-resultater på nivå med de som ble observert i forrige kvartal, og positive slippage-prosenter viste seg å være konsekvent høye. I løpet av denne tre-månedersperioden nådde slippageprosentene følgende nivåer:

  • Positiv=36,23%
  • Ved quote=35,96%
  • Negativ=27,81%

Prosentandeler for 3. kvartal var som følger:

  • Re-quote=4,26%
  • Positiv=1,99%
  • Negativ=2,27%

FxPro utfører klientordrer med no-dealing-desk-intervention og fortsetter å sette høyere standarder over hele bransjen, og har nylig mottatt "Best FX Execution, Global" -prisen ved 2016 CFI.co Awards. Samtidig er FxPro fortsatt fokusert på å gi kunder kontinuerlig forbedrede handelsvilkår, oppgradere sine tjenester ved å introdusere flere handelsinstrumenter og tilleggsprodukter og verktøy.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger