FxPro kunngjør lansering av ny spread betting-plattform - FxPro Edge

FxPro Edge

11. august 2017, London. For å feire begynnelsen av 2017/18 Premier League sesongen og det første spillet i FxPro og Watford FCs treårige sponsoravtale, som finner sted lørdag 12. august 2017 mot Liverpool FC på Vicarage Road i London, er den online megleren glad for å kunngjøre lanseringen av FxPro Edge, en revolusjonerende Spread Betting-plattform.

Spread Betting er en ny og fleksibel måte for handelsmenn å investere i finansmarkedene, og vil være tilgjengelig fra og med 11. august 2017 for alle registrerte kunder i FxPro UK Limited som er innbyggere i Storbritannia. Med FxPro Edge kan forhandlere legge inn spread bet på forex, spotindekser, aksjer, spotmetaller og spotenergier, uten provisjon, og dra nytte av den prisbelønte ordreutførelsen som FxPro er kjent for.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Vi er forpliktet til å konsekvent gi våre kunder nye måter å investere i finansmarkedene på. Spread Betting har steget i popularitet de siste årene, og med FxPro Edge kan våre kunder nå oppleve fordelene med denne nye investeringsmetoden, forsterket av våre profesjonelle handelsforhold og bransjeledende No Dealing Desk Execution. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger