info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro kunngjør lansering av ny spread betting-plattform - FxPro Edge

FxPro Edge

11. august 2017, London. For å feire begynnelsen av 2017/18 Premier League sesongen og det første spillet i FxPro og Watford FCs treårige sponsoravtale, som finner sted lørdag 12. august 2017 mot Liverpool FC på Vicarage Road i London, er den online megleren glad for å kunngjøre lanseringen av FxPro Edge, en revolusjonerende Spread Betting-plattform.

Spread Betting er en ny og fleksibel måte for handelsmenn å investere i finansmarkedene, og vil være tilgjengelig fra og med 11. august 2017 for alle registrerte kunder i FxPro UK Limited som er innbyggere i Storbritannia. Med FxPro Edge kan forhandlere legge inn spread bet på forex, spotindekser, aksjer, spotmetaller og spotenergier, uten provisjon, og dra nytte av den prisbelønte ordreutførelsen som FxPro er kjent for.

FxPro CEO, Charalambos Psimolophitis, kommenterte:

"Vi er forpliktet til å konsekvent gi våre kunder nye måter å investere i finansmarkedene på. Spread Betting har steget i popularitet de siste årene, og med FxPro Edge kan våre kunder nå oppleve fordelene med denne nye investeringsmetoden, forsterket av våre profesjonelle handelsforhold og bransjeledende No Dealing Desk Execution. "
global_Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960