FxPro kunngjør en stor utvikling i sin globale virksomhet

FxPro Financial Services Ltd (FxPro), en ledende FX-megler, kunngjorde i dag en stor utvikling i sin globale virksomhet. FxPro UK Ltd er nå åpen for virksomhet og vil drive en byråsmodell.

FxPro UK Ltds kunder vil dra nytte av et ekte no-dealing desk execution-miljø.

FxPro UK Ltd streamer og aggregater quotes fra ledende banker, inkludert Deutsche Bank, UBS og Morgan Stanley, og sender dem videre til kunder direkte for å sikre at de alltid mottar de mest konkurransedyktige priser.

Ved å sende ordrer til det beste tilbudet/tilbudsprisen som tilbys fra deres pool på mer enn 10 likviditetsleverandører, og kun fortjeneste på spreads eller en fullstendig gjennomsiktig provisjon, er FxPros interesser fullt tilpasset kundene sine .

I tillegg har kundene i henhold til den globale paraplyen av tjenester som tilbys av FxPro, mulighet til å åpne en konto direkte med et av tre særskilt regulerte selskaper - inkludert London-baserte FxPro UK Ltd, regulert av Financial Conduct Authority (tidligere FSA).

FxPro har gjort en samordnet innsats de siste årene for å gjøre gjennomsiktighet ikke bare til en hjørnestein i forretningsmodellen, men å oppmuntre til gjennomsiktighet i den bredere FX-bransjen. Vi er nå godkjent av FCA og CySEC, og til tross for at vi er et privat selskap, publiserer den kvartalsvise driftsmålinger online. Vi er også medlem av Securities Houses Compliance Officers Group (SHCOG).

FxPros britiske kontor åpner ett år etter åpningen av FxPros kontor i Australia, og utvidelsen av tjenester fra FxPro UK Ltd og endringen av selskapets modell, er en annen milepæl i FxPros fremgang mot å bli verdens foretrukne FX-megler.

Denis Sukhotin, grunnlegger av FxPro kommenterte:

"FxPro er glad for å kunngjøre åpningen av FxPro UK Ltd og dens regulatoriske godkjenning for å drive sin byråsmodell. Etter at den vellykkede lanseringen i fjor av vår cTrader ECN-plattform med "No Deal Desk Execution", tar vi et nytt steg i å tilpasse våre interesser til våre kunder gjennom en full overgang til en byrådsmodell på alle våre plattformer. Ved å fjerne eventuelle potensielle konflikter mellom kundens interesser og dealing desk-megleren, mener vi at vi kan tilby FX-kunder en mer gjennomsiktig pris- og execution-tjeneste. Ettersom FX-klienter i detaljhandel er blitt mer sofistikert og erfarne, tror vi at etterspørselen etter en gjennomsiktig og klarert execution-modell er blitt den viktigste fremdriveren i bransjen. "
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger