info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro kunngjøring om CHF-bevegelsen

16. januar 2015, London. FxPro Group kunngjør at negative balanser som følge av gårsdagens ekstreme markedsforhold på CHF-kryssene ikke har påvirket våre kunders midler. Alle slike tap ble båret utelukkende av midlene selskapet legger som sikkerhet med sine førende megler- og likviditetsleverandører, i henhold til vårt ansvar for å beskytte våre kunder og overholde regelverkskrav. Vårt engasjement for negativ balansebeskyttelse som beskrevet i våre vilkår og betingelser er opprettholdt. Alle negative saldoer som fremdeles vises på våre kunders terminaler, er i ferd med å bli korrigert.

Mens selskapet har blitt påvirket av hendelsene i det som nå kalles svart torsdag, forblir FxPro fullt operativt og er solid kapitalisert, som alltid. Det er virksomhet som vanlig: innskudd, uttak og opprettelse av posisjoner fortsetter som på hvilken som helst en annen handelsdag. Midlene til våre kunder forblir segregerte og beskyttet.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger