info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

City of London Wealth Management Awards anerkjenner FxPro som Best FX Service Provider

18. mars 2015, London. For andre år på rad har FxPro blitt anerkjent som Best FX Service Provider på den prestisjetunge City of London Wealth Management Awards (COLWMA). Seremonien ble arrangert av Natasha Kaplinsky ved Londons Guildhall i hjertet av byen og noen av de ledende navnene innen formueforvaltning og finans deltok.

 
"FxPro er fortsatt dedikert til å tilby de beste produktene og tjenestene til FX-forhandlere og investorer rundt om i verden. Vi har jobbet veldig hardt for ikke bare å bygge et globalt merke som er anerkjent og pålitelig, men et selskap som beskytter våre kunder selv i de mest flyktige tider. Vi er glade for å ha vunnet på COLWMA igjen. " Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.
  Seismiske hendelser som den sveitsiske nasjonalbankens fjerning av den sveitsiske francen mot euro har opprørt FX-industrien, men dette har ikke avskrekket FxPro fra å respektere sin negativ-balansebeskyttelsepolitikk og FxPro fortsetter å utvikle sitt produkttilbud, senest med lanseringen av MetaTrader5-plattformen.

 
"Etter en ustabil start på året for både seg selv og sine kunder, har FxPro med rette blitt utnevnt til Best FX Service Provider for det andre året på rad som stemt frem av investorer. Deres innovative og kundeorienterte tilnærming til å gjøre FX til en investerbar ressursklasse har åpenbart gjort at de skiller seg ut fra sine konkurrenter. " Stephen Pinner, administrerende direktør i Goodacre.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
CEO, FxPro-gruppen
Ilya Holeu
Markedsføringsansvarlig, FxPro Group
Tilbake til alle pressemeldinger

Om FxPro

FxPro er en prisbelønt online megler, som leverer tjenester til private og institusjonelle kunder i mer enn 170 land. FxPro gir tilgang til konkurransedyktige priser og dyp likviditet med no-dealing-desk innblanding (underlagt FxPro ordre-executionpolicy) via våre avanserte tradingplattformer, overlegen executionteknologi og algoritmiske verktøy.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro Financial Services Ltd, FxPro UK Limited, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Limited.

FxPro Group Limited er holdingselskapet til FxPro UK Limited, FxPro Financial Services Ltd, FxPro Global Markets MENA Limited og FxPro Global Markets Ltd. FxPro UK Limited er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority (registreringsnummer 509956). FxPro Financial Services Ltd er autorisert og regulert av Kypros Securities and Exchange Commission (lisens nr. 078/07) og av Financial Services Board (autorisasjon nr. 45052). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority (referansenummer F003333). FxPro Global Markets Ltd er autorisert og regulert av Bahamas verdipapirkommisjon (lisens nr. SIA-F184).

Mediakontakt

For eventuelle nyhetsrelaterte henvendelser, vennligst kontakt pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960