City of London Wealth Management Awards anerkjenner FxPro som Best FX Service Provider

18. mars 2015, London. For andre år på rad har FxPro blitt anerkjent som Best FX Service Provider på den prestisjetunge City of London Wealth Management Awards (COLWMA). Seremonien ble arrangert av Natasha Kaplinsky ved Londons Guildhall i hjertet av byen og noen av de ledende navnene innen formueforvaltning og finans deltok.

 
"FxPro er fortsatt dedikert til å tilby de beste produktene og tjenestene til FX-forhandlere og investorer rundt om i verden. Vi har jobbet veldig hardt for ikke bare å bygge et globalt merke som er anerkjent og pålitelig, men et selskap som beskytter våre kunder selv i de mest flyktige tider. Vi er glade for å ha vunnet på COLWMA igjen. " Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.
  Seismiske hendelser som den sveitsiske nasjonalbankens fjerning av den sveitsiske francen mot euro har opprørt FX-industrien, men dette har ikke avskrekket FxPro fra å respektere sin negativ-balansebeskyttelsepolitikk og FxPro fortsetter å utvikle sitt produkttilbud, senest med lanseringen av MetaTrader5-plattformen.

 
"Etter en ustabil start på året for både seg selv og sine kunder, har FxPro med rette blitt utnevnt til Best FX Service Provider for det andre året på rad som stemt frem av investorer. Deres innovative og kundeorienterte tilnærming til å gjøre FX til en investerbar ressursklasse har åpenbart gjort at de skiller seg ut fra sine konkurrenter. " Stephen Pinner, administrerende direktør i Goodacre.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger