Capital Finance International Magazine anerkjenner FxPro med pris for Best FX Execution, Global

21. november 2014, London. FxPro Group Ltd (FxPro) har blitt tildelt 'Best FX Execution, Global' av Capital Finance International Magazine (CFI.co). Kunder som bruker MT4- og cTrader-plattformene forventer rask og pålitelig handel, og FxPros investering i infrastrukturen har medført at de drar nytte av et eksepsjonelt dypt likviditetspotensial levert av tolv likviditetsleverandører. Det er heller ingen dealing-desk-intervention, det er lav slippage og latens er redusert fra millisekunder til mikromillisekunder.

 
"Vi er glade for å ha blitt tildelt "Best Execution, Global" av CFI.co. Det er et bevis på investeringen vi har lagt i vår teknologi for å sikre at kundene opplever eksepsjonell fart og kan være sikre på at prisen de ser, er prisen de får. Denne prisen kommer også på et tidspunkt da vi ser ut til å utvide tjenestene våre ut til det institusjonelle rommet, med en kommende lansering av et førsteklasses tilbud. " Charalambos Psimolophitis, CEO hos FxPro.
 

FxPro har nettopp fullført oppkjøpet av Quotix, en spot FX-aggregator, som vil forbedre likviditetsdybden og handel-execution ytterligere.

 
"FxPro tilbyr smidig, rask og sikker profesjonell tilgang til markeder. Deres FX Agency Model er eksemplarisk og kundesupport er enestående. Firmaet har en pålitelig og gjennomsiktig tilnærming, har jobbet hardt for å eliminere interessekonflikter, er regulert i to jurisdiksjoner og vil være et trygt valg for relative nykommere til markedene, samt de mer erfarne forhandlerne. Det er et svært imponerende utvalg av handelsplattformer hos FxPro. Markedsinformasjonen er sterk og pålitelig, og firmaet gjør meget god bruk av teknologi til uttrykk for brukerne. Vi er ikke i tvil når det gjelder å gi en pris i denne nøkkelkategorien til FxPro og vi gir våre gratulasjoner til de interessante og viktige nyvinningene FxPro tilbyr forex trading. " CFI.co Dommerpanel.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Tilbake til alle pressemeldinger