info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro Hjelpesenter - Ordliste

Føler du deg litt overveldet? Vi er her for å hjelpe
Vårt trinnvise tradingakademi vil lede deg gjennom forextrading og lære deg alt du trenger å vite. De viktigste tradingvilkårene finnes i traderens ordliste.
Pipkalkulator (Pip Calculator)

Pipkalkulatorer hjelper tradere til å bestemme en handelsverdi per pip i valutaen til deres tradingkonto. Dette hjelper tradere med å håndtere risiko mer effektivt. FxPros pipekalkulator er enkel å bruke og fungerer ved å skrive inn tradingstørrelsen (Lot) som brukes, valutaparet som blir handlet og valutaen til tradingkontoen. Klikk på "Trading Calculator" i menyen til venstre for å utføre bytteberegninger