info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 77% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.

FxPro Hjelpesenter - Ordliste

Føler du deg litt overveldet? Vi er her for å hjelpe
Vårt trinnvise tradingakademi vil lede deg gjennom forextrading og lære deg alt du trenger å vite. De viktigste tradingvilkårene finnes i traderens ordliste.
Candlestick-diagram (Candlestick Chart)

Utviklet av japanske rishandlere i 1800-tallet, har Candlestick-diagrammet blitt vedtatt av moderne tradingfolk som en metode for å planlegge prishandling. Candlestick-diagrammer er en hybrid av linjediagrammer og stavdiagrammer med hver lysestake som representerer en tidsenhet en ressurs blir overvåket på. Et lysestake består av en barformet kropp og en øvre og nedre skygge. Kroppen representerer åpnings- og sluttprisen for den angitte varigheten mens vikene representerer de høyeste og laveste prisene ressursen nådde innen den tidsrammen. Lysestakene er farget annerledes for å representere en høyere lukking enn åpning (indikerer en oppadgående prisbevegelse) og en lavere lukking enn åpning (indikerer en nedadgående prisbevegelse.) Tradisjonelt ble bullsih lysestaker farget hvite og bearish ble farget svart; Men i dag kan tradere sette sine egne brukerdefinerte fargeskjemaer.