info
Invester ansvarlig. Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 76.14% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 79.83% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: MT4 & MT5 PLATTFORM

Hvordan logger jeg på MT4 tradingplattformen?

Du kan logge deg på terminalen din fra menyen øverst til venstre på skjermen. For å gjøre det, klikk på 'File' og deretter 'Logg inn på tradingkonto' . En ny boks vises og vil be om innloggingsinformasjon, passord og serveren som kontoen din er tildelt.

log in

Dine innloggingsdetaljer sendes til deg via e-post etter at kontoen din er godkjent.

Demo-kontoinformasjon kan også nås via FxPro Direct . For å se dem, logg inn på FxPro Direct, klikk på 'Min profil' fra listen til venstre, og klikk deretter på 'Platform Credentials' -fanen på siden 'Min profil'.

Hvis du har glemt passordet til MT4 Live-kontoen, kan du tilbakestille dette via FxPro Direct.
Was This Article Helpful?