info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: About the Company

Hva er forskjellen mellom de lovgivende jurisdiksjonene dere tilbyr?

Vi tilbyr 4 forskjellige lovgivende jurisdiksjoner. Men siden tilgjengeligheten av jurisdiksjoner kan avhenge av ditt bostedsland, vennligst sjekk registreringssiden for å se hvilke jurisdiksjoner som er tilgjengelige for deg.

FxPro Financial Services Ltd er regulert av Kypros Securities and Exchange Commission ("CySEC") og av Sør-Afrika Financial Sector Conduct Authority ("FSCA"). FxPro UK Limited er regulert av Financial Conduct Authority ("FCA"). FxPro Global Markets MENA Limited er autorisert og regulert av Dubai Financial Services Authority ("DFSA"). FxPro Global Markets Limited er autorisert og regulert av Securities Commission of The Bahamas ('SCB').

Was This Article Helpful?