info
Invester ansvarlig.
Invester ansvarlig.Invester ansvarlig.CFDer er komplekse instrumenter og har høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 70.25% av private investorer mister penger med denne leverandøren. Tenk på om du forstår hvordan CFDer fungerer, og om du har råd til å miste pengene dine.CFDer og Spread Betting er komplekse instrumenter og inneholder høy risiko for å miste penger raskt på grunn av leverage. 75.56% av private investorer taper penger når de handler CFDer og Spread Betting med denne leverandøren . Du bør vurdere om du forstår hvordan CFDer og Spread Betting fungerer, og om du har råd til å ta høy risiko med mulighet for å miste pengene dine.
Ansvarlig investering: Trading av CFDrt involverer betydelig risiko.
FxPro Help Centre: About the Company

Hva er fordelene med trading med FxPro?

FxPro er en No Dealing Desk megler, som tilbyr profesjonelle handelsforhold, overlegen utførelsesteknologi og tilgang til dyp likviditet. Som en sterk forutsetning for åpenhet og rettferdig tradingpraksis, garanterer FxPro at klientfondene er helt segregerte fra selskapets egenkapital og beholdes i separate bankkontoer i større europeiske banker, inkludert Barclays Bank PLC, Credit Suisse AG og Royal Bank of Scotland.

FxPro tilbyr også gratis utdanningsmateriale, forex tradingverktøy og demo-tradingkontoer til alle våre kunder for å hjelpe dem å øve og lære mer om CFDs trading før du åpner en live tradingkonto. FxPro kundesupportteam er klar til å hjelpe deg 24/5 med eventuelle spørsmål du kan ha på mer enn 20 språk.

Was This Article Helpful?